Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Pirmoji virtuali paroda apie lietuvių kompozitorių - Broniaus Kutavičiaus 80-mečiui
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2012-09-14

Pirmoji virtuali paroda apie lietuvių kompozitorių - Broniaus Kutavičiaus 80-mečiui [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Muzikos skyrius ėmėsi iniciatyvos parengti virtualią parodą, skirtą iškiliam lietuvių kompozitoriui Broniui Kutavičiui, kilusiam iš Panevėžio apylinkių (Molainių kaimo).

 

Tai apskritai pirmoji lietuvių kompozitoriui skirta virtuali paroda, apžvelgianti ne tik jo kūrybą ir gyvenimą, bet sykiu ir natų, įrašų leidinius, muziką kinui bei teatrui, publikuotas monografijas ir straipsnius. Parodoje taip pat galima išvysti įvairių laikotarpių nuotraukų archyvą, pasiklausyti muzikos įrašų.

 

Rekomenduojame apsilankyti:

 

http://pavb.lt/lt/straipsnis/1153-virtuali-paroda-skirta-kompozitoriaus-broniaus-kutaviciaus-80-meciui.

 

MILC inf.

 

 


 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).