Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Nijolės Sinkevičiūtės kompaktinės plokštelės sutiktuvės
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2013-12-13

Nijolės Sinkevičiūtės kompaktinės plokštelės sutiktuvės [Klasikinė / Šiuolaikinė]



Gruodžio 14 d., šeštadienį, 17 val., Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje (Vokiečių g. 20) įvyks kompozitorės Nijolės Sinkevičiūtės kompaktinės plokštelės „Oi, ant kalno..." pristatymo renginys.

Į leidinį pateko ne tik brandžiausi ir laiko patikrinti autorės kūriniai chorui, bet ir naujausi opusai, kurių Lietuvos publika dar nėra girdėjusi. Visas dešimt plokštelėje skambančių kompozicijų įrašė Šiaulių valstybinis kamerinis choras „Polifonija" (vad. Tomas Ambrozaitis).

Renginyje dalyvaus kompozitorė Nijolė Sinkevičiūtė, Šiaulių valstybinis kamerinis choras „Polifonija", muzikologė Rūta Vildžiūnienė, Šiaulių styginių kvintetas, dirigentas Tomas Ambrozaitis.

Įėjimas į renginį nemokamas.

Koncertą rengia Šiaulių valstybinis kamerinis choras „Polifonija", remia Kultūros rėmimo fondas, partneris - Lietuvos kompozitorių sąjunga.

MILC inf.
© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).