Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Baltijos muzikos industrijos konferencija: registracija stabdoma
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2007-05-21

Baltijos muzikos industrijos konferencija: registracija stabdoma


Beveik 250 dalyvių užsiregistravo Baltijos muzikos industrijos konferencijoje, kuri gegužės 24-25 d. vyks  Vilniuje, Forum Palace, All Stars. Į Vilnių atvyksta daugiau nei 80 svečių iš užsienio, daugiausia iš kaimyninės Latvijos, Estijos, Lenkijos, taip pat Didžiosios Britanijos, Švedijos bei Vengrijos.

 

Į pirmą kartą Vilniuje organizuojamą konferenciją atvyksta Domino Records vadovas John Dyer (Franz Ferdinand, Arctic Monkeys), didžiausio Vengrijoje Szigeto festivalio vadovas Jozsef Kardos, Warner Music atstovai Rytų kraštams Jaro Slavik bei Csaba Nasz, didžiausios Skandinavijos nepriklausomos įrašų kompanijos atstovas John Cloud, Bryn Ormrod iš Barbicano centro Londone ir daugybė kitų pranešėjų, ryškių asmenybių. 

 

Delegatų sąrašas (gegužės 18 d., žiūrėti apačioje).

 


Prikabinti failai

Dalyvių sąrašas (114.5 kb)

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).