Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > G. Schirmerio leidykla išleido Jono Tamulionio „Ave Maria“
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2007-06-21

G. Schirmerio leidykla išleido Jono Tamulionio „Ave Maria“ [Klasikinė / Šiuolaikinė]


G. Schirmerio muzikos leidykla (JAV) išleido Jono Tamulionio kūrinį mišriam chorui „Ave Maria“. Šį opusą 2004 m. rugsėjį festivalyje „Pacific Choral Days“ Tokijuje ir Jokohamoje atliko trys kolektyvai: Vankuverio kamerinis choras, Adelaidės kamerinis choras ir Tokijo filharmonijos choras. Didelio populiarumo sulaukusį lietuvio kūrinį G. Schirmerio leidyklai pasiūlė Vankuverio choro vadovas Jonas Washburnas. Šiuo metu vyksta derybos ir dėl keleto kitų Tamulionio kompozicijų leidybos.

 

Užsienio muzikos leidyklose – Karthause-Schmülling, Eres Edition, Editions Orphée, Santa Barbara Music Publishing – yra išleista ir daugiau Jono Tamulionio opusų. Daugiausia pasisekimo tarp leidėjų ir atlikėjų turi kompozitoriaus kūriniai akordeonui, gitarai, chorui.

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).