Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Golden Parazyth dalyvauja "Free Form Festival 2007" Varšuvoje
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2007-10-09

Golden Parazyth dalyvauja "Free Form Festival 2007" Varšuvoje [Pop / Rock / Urban]


Š.m. spalio 11 – 12 dienomis Varšuvoje vyks „New Directions“ - tarptautinė muzikos industrijos konferencija (International Music Industry Meeting). Ją organizuoja Good Music Productions ir Britų Taryba (British Council).

 

Kaip ir Baltijos muzikos industrijos konferencijoje, šiame renginyje lenkų ir užsienio šalių pranešėjai gvildens temas apie įvairias lokalios ir tarptautinės muzikos industrijos sąsajas: ar nepriklausomas leidėjas yra vienintelis pasirinkimas naujiems talentams? Kokie nepriklausomos muzikos scenos Lenkijoje ir Europos alternatyvios rinkos skirtumai ir panašumai? Patarimai jauniesiems artistams, norintiems patekti į tarptautinę sceną; gyvoji scena versus muzikos rinka – ar egzistuoja tarp jų ryšys? Koks internetinio bendravimo vaidmuo reklamuojant naujus talentus? Koks radijo vaidmuo vaizdų dominavimo laikais? ir t.t.

 

Šalia lenkų pranešėjų, konferencijoje dalyvaus ir ekspertai, lankęsi Baltijos muzikos industrijos konferencijoje šių metų gegužį. Tai Tony Doherty (The Nerve Centre, Airija) ir Allan North ( Plum Music, Didžioji Britanija).

 

Konferencijos metu taip pat vyks “Free Form Festival 2007” – festivalis, pristatantis naujausias Europos ir pasaulio muzikos tendencijas. Jame dalyvaus: Jimi Tenor ir Kabu Kabu (Suomija); Mouse on  Mars (Vokietija); Parov Stelar (Austrija); Hexstatic (Anglija); Poni Hoax (Prancūzija); Giraffentoast (Vokietija); Mujuice (Rusija); Lovedelic (Rusija); Mikrowafle (Lenkija); Lady Aarp (Lenkija); Nejmano Project (Lenkija); Lazylab (Lenkija) ir Golden Parazyth iš Lietuvos. Klubinių koncertų programa bus papildoma filmais, video menu, jaunųjų lenkų dizainerių darbų pristatymu.

 

 „Free Form Festival 2007“ pasirodysiantis Golden Parazyth iš Lietuvos, į renginį pakviestas po koncerto Vilniuje, Baltijos muzikos industrijos konferencijos metu.


Daugiau informacijos:
http://www.freeformfestival.pl/

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).