Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Kompozitorių namuose vyks susitikimas su Peteriu Jenneriu
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2007-11-15

Kompozitorių namuose vyks susitikimas su Peteriu Jenneriu [Pop / Rock / Urban]


Peter Jenner

Lapkričio 19 d., pirmadienį, 15.30 Kompozitorių namuose (A. Mickevičiaus 29) vyks susitikimas  su Peteriu Jenneriu, Tarptautinio muzikos vadybininkų forumo (IMMF, International Music Managers Forum) generaliniu sekretoriumi, buvusiu Pink Floyd, The Clash, Ian Dury and the Blockheads ir šiandieniniu Billy Braggo vadybininku. Peteris Jenneris yra vienas įtakingiausių moderatorių tarp įvairių muzikos industrijos grupių bei interesų, visų pirma ginantis kūrėjų ir atlikėjų teises ir nuolat provokuojantis aštrias diskusijas muzikos industrijos ateities klausimais (skaitykite jo interviu čia)

 

Susitikimo tema - "Besikeičiantis muzikos vadybos vaidmuo tarptautiniame, Europos ir vietiniame kontekstuose". Muzikos vadybininko vaidmuo atlikėjo karjeroje šiandien yra vienas svarbiausių: jis derasi su koncertų organizatoriais, žiniasklaida, leidėjais, įrašų kompanijomis, skaitmeninių paslaugų teikėjais ir platintojais. Kaip kinta šiandien šie ryšiai? Kokia yra tvirtos struktūros ir dėl to šiek tiek sustabarėjusios Vakarų muzikos industrijos ateitis ir kokie yra galimi nauji verslo modeliai mūsų regione? Ir konkrečiai – kokie yra efektyviausi mūsų atlikėjų „išsukimo“ būdai ir patirtys tarptautinėse rinkose? Susitikimą moderuos Dovydas Bluvšteinas, renginys vyks anglų k.

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).