Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Klasikinė / Šiuolaikinė > Giedriaus Puskunigio muzika dramos spektakliams – kompaktinėje plokštelėje
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2010-02-05

Giedriaus Puskunigio muzika dramos spektakliams – kompaktinėje plokštelėje [Kinas / Teatras]


Kompozitorius Giedrius Puskunigis geriausiai žinomas kaip muzikos dramos spektakliams kūrėjas. Tą dar kartą patvirtina ką tik pasirodžiusi dviguba jo kompaktinė plokštelė Sapnų žemėlapis, į kurią surinkta muzika buvo sukurta Lietuvos bei užsienio dramos teatrų spektakliams. Chronologiškai, pagal sukūrimo metus, išdėstyta spektaklių muzika apima laikotarpį nuo 1997 iki 2007 metų. Kone kiekvieni metai iš šio laiko intervalo Giedriui Puskunigiui nešė apdovanojimus ir įvertinimus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje: kaip geriausias teatro sezono kompozitorius jis po dukart pelnė „Kristoforo“ ir „Fortūnos“ prizus, slovakų „Dosky“ ir kt., o visi apdovanotieji (ir ne tik) garso takeliai kaip tik ir sugulė į naująjį leidinį. Pavadinta „Sapnų žemėlapiu“, ši plokštelė yra ir išsamus žemėlapis, atveriantis romantišką kompozitoriaus kūrybos pasaulį.

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).