Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Folk / World / Country > Naujas Arturo Bumšteino kūrinys skambės Londone
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-02-26

Naujas Arturo Bumšteino kūrinys skambės Londone


Londone, kovo 10 d., „Kings Place“ bus pristatyta naujųjų menų programa „The Sound Source: Crazy Wisdom“. Jos kuratorius, vienas novatoriškiausių britų muzikų, violončelininkas Anton Lukoszevieze teigia, kad „meno formos susiduria, bet švelniai ir saldžiai“, tad naujojoje programoje susidurs filmai, muzika, poezija ir šokis. Projekte šalia britų bei amerikiečių menininkų su savo nauja kompozicija dalyvauja ir lietuvis Arturas Bumšteinas – skambės naujas jo kūrinys elektroninei arfai, violončelei, sintezatoriui ir fonogramai „Chordette (Studie II)“. Kūrinį atliks Rhodri Davies (arfa), Anton Lukoszevieze (violončelė) ir pats autorius.

 

Daugiau informacijos apie koncertą rasite čia.

 

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).