Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Folk / World / Country > Muzikinė pažintis su kompozitore Veronika Krausas
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-06-22

Muzikinė pažintis su kompozitore Veronika Krausas [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Birželio 26 d., 14 val.
, visi besidomintys šiuolaikine muzika kviečiami į Lietuvos kompozitorių sąjungos namus (A. Mickevičiaus g. 29), kur įvyks susitikimas su lietuvių kilmės Kanados kompozitore, prodiusere ir pedagoge Veronika Krausas.

 

Kompozitorė Veronika Judita Krausas (g. 1963) gimė Australijoje, nuo ketverių metų gyvena Kanadoje. Šiuo metu ji dirba Torntono muzikos mokyklos Kompozicijos fakultete ir Los Andželo filharmonijoje. Kompozitorės kraityje – ne tik sceniniai, kameriniai ir simfoniniai žanrai, tačiau gausu tarpdisciplininių projektų, vadybinės ir režisūrinės veiklos, graffiti fotografijos pavyzdžių, ne kartą įvertintų įvairiomis premijomis bei apdovanojimais.

 

Susitikimo metu kompozitorė pristatys savo kūrybą, organizacinę ir pedagoginę veiklą, skambės jos muzika, bus rodoma videomedžiaga. Maloniai kviečiame.

 

 

                                                     MILC inf.

 

 

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).