Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Folk / World / Country > Jono Tamulionio kūrybos popietė
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-12-11

Jono Tamulionio kūrybos popietė [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Gruodžio 12 d., 13 val., choras „Vilnius“ kviečia į Taikomosios dailės muziejuje vyksiantį koncertą, skirtą kompozitoriaus Jono Tamulionio kūrybai ir jo 60-mečio sukakties progai. Šio autoriaus vardas dažnai siejamas būtent su muzika chorui, ir ne veltui, nes tai vienas iš žymiausių ir produktyviausių lietuvių chorinės muzikos kūrėjų. Jo kompozicijos yra pelniusios net keliasdešimt apdovanojimų įvairiuose tarptautiniuose chorų konkursuose, jos skamba gyvai ir iš įrašų visame pasaulyje.  

 

Ciklui „Lietuvos choro meno kūrėjai“ priklausantį vakarą ves muzikologas Jonas Bruveris, chorui „Vilnius“ (meno vadovas ir vyr. dirigentas Povilas Gylys) diriguos Jurijus Kalcas. Koncertas nemokamas.

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).