Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Folk / World / Country > Muzikinių knygų išpardavimas
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-12-18

Muzikinių knygų išpardavimas [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Lietuvos kompozitorių sąjunga kartu su Muzikos informacijos ir leidybos centru skelbia muzikinių knygų išpardavimą. Virš dvidešimties skirtingų leidinių – lietuvių kompozitoriams ir jų kūrybai skirtų monografijų, muzikologų konferencijų pranešimų rinktinių ir kt. – parduodame itin žemomis kainomis. Dauguma knygų neprekiaujama šalies knygynuose. Taip pat leidyklos kainomis siūlome įsigyti lietuvių muzikos kompaktinių plokšteliųnatų.

 

Lauksime Jūsų kasdien darbo dienomis, nuo 10.00 iki 18.00 val., adresu A.Mickevičiaus g. 29, Kompozitorių namai, Vilnius.

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).