Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Folk / World / Country > „Narcissus“ – natų leidinys altui solo
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-09-14

„Narcissus“ – natų leidinys altui solo [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Muzikos informacijos ir leidybos centras išleido lietuvių šiuolaikinės muzikos natų rinkinį „Narcissus“ altui solo. Tai jau septintoji tęstinės, nuo 2005 metų leidžiamos „Lietuvių muzikos antologijų“ serijos, dalis. Leidinio redaktorius ir sudarytojas – altininkas, „Chordos“ styginių kvarteto narys Robertas Bliškevičius – į šią rinktinę įtraukė visas Muzikos informacijos ir leidybos centro rankraščių archyvuose buvusias kompozicijas altui solo. Nors jų nėra daug (iš viso 7), tačiau kūrinių visuma perteikia stilistiniu požiūriu įvairią lietuviško repertuaro altui panoramą.

 

Leidinyje publikuojami šie kūriniai: Valentino Bagdono Kompozicija (1976), Vytauto Barkausko Du monologai (2004 metų redakcija), Rasos Bartkevičiūtės „Solo“ (1994), Eglės Sausanavičiūtės „Neik švelniai į naktį“ (1995), Algirdo Bružo „Apnoea“ (1995), Algirdo Martinaičio „Swayxtix“ (2006) ir Arvydo Malcio „Narcizas“ (2007).

 

Šis ir kiti „Lietuvių muzikos antologijų“ serijos leidiniai yra skiriami tiek koncertuojantiems atlikėjams, tiek bestudijuojančiam jaunimui. Juos galima įsigyti Vilniuje, Natų knygyne (Tilto g. 33a) arba Muzikos informacijos ir leidybos centre (A.Mickevičiaus g. 29).

 

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).