Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Senoji estrada > Arvydas Malcys pristato šeštąjį autorinį CD
 
 
Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-01-12

Arvydas Malcys pristato šeštąjį autorinį CD [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Kompozitorius Arvydas Malcys galėtų pasigirti itin produktyviais 2008-aisiais. Pastaraisiais metais jis pristatė net tris autorines kompaktines plokšteles, tad dabar jo įrašų sąraše – šešios pozicijos. Pats naujausias šio autoriaus CD „Perskelta tyla“ yra skirtas kamerinio orkestro atliekamai muzikai. Penkis opusus, sukurtus 2004-2007 metais, interpretuoja Lietuvos kamerinis orkestras, diriguojamas Roberto Šerveniko bei solistai – klarnetininkas Rogeris Arve Vigulfas ir pianistė Guoda Gedvilaitė.

 

Kompaktinės plokštelės turinį sudaro šie opusai: „Perskelta tyla“, „Paukščių takas“, „Raizginys“, Koncertas fortepijonui ir kameriniam orkestrui bei Koncertas klarnetui ir kameriniam orkestrui (beje, abiejų koncertų įrašai jau publikuoti praėjusių metų Arvydo Malcio leidinyje „Keturi koncertai“).

 

Šią kompaktinę plokštelę galima įsigyti „Muzikos bombos“ parduotuvėse.

 

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).