Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Festivalį „Tallinn Music Week“ pradės Lietuvos roko grupė „Colours Of Bubbles“
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2011-03-22

Festivalį „Tallinn Music Week“ pradės Lietuvos roko grupė „Colours Of Bubbles“ [Pop / Rock / Urban]



Colours Of Bubbles
Jau šį ketvirtadienį legendiniame Talino klube „Von Krahl“ lietuvių roko grupės Colours Of Bubbles koncertu prasidės trečiasis Baltijos šalių muzikos festivalis Tallinn Music Week 2011.

 

Kartu su „Colours of Bubbles“ inauguraciniame koncerte pasirodys vietos indie žvaigždės „Honey Power“ ir „Mirabilia“, sparčiai kylanti grupė iš Suomijos „On Volcano“ ir bardas iš Škotijos Alan McKim.

 

„Tallinn Music Week“ – tai didžiausias Baltijos šalyse muzikos festivalis-konferencija, kur grupių muziką įvertina per 100 muzikos verslo profesionalų iš viso pasaulio. Jiems per tris festivalio dienas koncertuos apie 150 atlikėjų ir grupių iš Estijos, kitų Baltijos šalių, Suomijos, Švedijos, Rusijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Kanados ir Japonijos.

 

Alternatyvinę indie ir country muziką atliekantys šiauliečiai „Colours Of Bubbles“ tapo vieninteliais Lietuvos atstovais „Tallinn Music Week 2011“. Šiais metais organizatoriai festivalio dalyvius atrinko, perklausę jiems internetu atsiųstus arti 300 muzikos grupių ir atlikėjų įrašus.

 

„Tallinn Music Week 2011” – vienas svarbiausių Talino, Europos kultūros sostinės, muzikinės programos renginių. Jo metu koncertai visą savaitgalį vyks 11 skirtingų vietų Estijos sostinės centre. Šalia Estijos roko ir elektroninės muzikos žvaigždžių, šiemet publikai pasirodys folkloro, džiazo ir klasikinės muzikos atlikėjai.

 

„Colours Of Bubbles“ koncertas „Tallinn Music Week“ – kovo 24 d., ketvirtadienį, 21.30 val., klube „Von Krahl“ (Rataskaevu 10, Talinas).

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).