Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Grupės „AVaspo“ koncertai Vienoje ir Zagrebe
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2011-07-07

Grupės „AVaspo“ koncertai Vienoje ir Zagrebe


 

Liepos 8 dieną, penktadienį, 19 valandą Vienoje (Ovallhalle, Museumsquartier) ir liepos 12 dieną, antradienį, 21 val. Zagrebe (The Student centre Zagreb - &TD Theatre, Savska cesta 25) koncertuos grupė AVaspo.

 

Grupės nariai Gabrielė Labanauskaitė, Vladas Dieninis, Pavelas Kostiukovas, Marija Grikevičiūtė, Simonas Gineika ir Tomas Verbaitis pristatys muzikos gerbėjams savo naująją poezijos nestokojančią programą, kurioje skambės ir avant-pop, ir japonų ekspresionistinio psichodelinio roko įtakoti ritmai. Akustinius būgnus iškeitus į elektroninius, naujasis grupės muzikinis stilius tapo švelnesnis ir aptakesnių formų. Gabrielės Labanauskaitės tekstuose nagrinėjamos asmeninio ir viešojo nesusikalbėjimo, karo ir taikos, vizualios kultūros ir populiarios žiniasklaidos priemonių įsigalėjimo, meilės ir tolerancijos įvairioms jos formoms temos.

 

Įėjimas į koncertus nemokamas.

 

Koncertinį turą remia Lietuvos kultūros rėmimo fondas ir LR ambasada Austrijoje. Organizaciniai partneriai: Muzikos informacijos ir leidybos centras, Museumsquartier, Zagrebo studentų centras, LR ambasada Austrijoje, LR kultūros atašė Austrijoje ir Kroatijos Respublikai.

 

LR kultūros atašė Austrijoje inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).