Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Lietuva dalyvauja tarptautinėje muzikos mugėje Classical:Next 2014
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2014-05-13

Lietuva dalyvauja tarptautinėje muzikos mugėje Classical:Next 2014 [Klasikinė / Šiuolaikinė]


 

 

Classical:Next – išskirtinė klasikinės ir šiuolaikinės akademinės muzikos profesionalų mugė, startavusi 2012 m. ir jau įrodžiusi, kokius didelius reikalavimus išsikėlė jos organizatoriai. Ją aplanko beveik 1000 muzikos profesionalų iš viso pasaulio. Lietuvos muzikos kultūra čia jau buvo pristatyta 2013 metais, Muzikos informacijos ir leidybos centro organizuotame nacionaliniame stende.

 

Šiemet mugė vyksta gegužės 14-17 d. Vienoje. MILC organizuojamame nacionaliniame stende dalyvauja keturių Lietuvos muzikos organizacijų – Muzikos informacijos ir leidybos centro, Lietuvos kompozitorių sąjungos, Lietuvos nacionalinės filharmonijos, natų leidyklos „Miela harmonija“ – atstovai. Itin daug dėmesio mugėje bus skiriama jaunųjų Lietuvos muzikos talentų pristatymui.

 

Lietuvos nacionalinio stendo organizavimą mugėje remia Lietuvos autorių teisių asociacija LATGA.

 

MILC inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).