Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Kviečiame dalyvauti paskaitoje „Muzikos verslo struktūra Suomijoje“
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2007-12-17

Kviečiame dalyvauti paskaitoje „Muzikos verslo struktūra Suomijoje“ [Pop / Rock / Urban]


Paskaita vyks gruodžio 18 d. (antradienį) LMTA II rūmuose (Tilto 16) 227 auditorijoje, paskaitos pradžia 18:00 val.

 

Paskaitą skaitys Harri Karvinen.

 

Harri Karvinen yra PIRAMK Taikomųjų mokslų universiteto dėstytojas. Jo domėjimosi sritys yra muzikos verslas, muzikos rinkodara, autorių teisės ir kūrybinės industrijos. Jau 25 metus Harri Karvinen aktyviai veikia Suomijos muzikos versle, taip pat vadovauja muzikos agentūrai „Nem-Booking Oy“, kuri Europoje yra pristačiusi žymiausius suomių roko muzikantus. „Nem-Booking Oy“ jau du kartus buvo apdovanota kaip „Metų muzikos agentūra“ kasmet organizuojamame muzikos industrijos renginyje „Music and Media Trade Fair“.

 

PIRAMK yra regioninė multidisciplininė, į paslaugų sektorių orientuota aukštojo mokslo įstaiga Tamperėje. Harri Karvinen dirba šio universiteto Medijų padalinyje, veikiančiame Virrat mieste. Šiame padalinyje rengiami Kultūros ir menų bakalaurai.

 

Paskaita vyks anglų kalba be vertimo.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).