Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Muzikinis tiltas tarp Vilniaus ir Linco
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2008-04-07

Muzikinis tiltas tarp Vilniaus ir Linco [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Balandžio 7 dieną Lince startuoja muzikinis projektas „Kompositionen – Kompozicijos“. Tai – vienas  iš „Lincas – Europos kultūros sostinė 2009“ programos renginių, skirtų Vilniui.

 

Šio projekto dalyviai – Antono Brucknerio universiteto (Lincas) ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentai, susitiksiantys viešuose kursuose, kuriuose bus atliekama lietuvių bei austrų šiuolaikinė muzika. Publika šias atviras repeticijas A. Brucknerio universitete galės stebėti nuo balandžio 7 dienos, o baigiamasis koncertas įvyks 11 d. Muzikantai atliks Remigijaus Merkelio „MiKonst“ styginių kvartetui ir fortepijonui (2000), Teisučio Makačino „Iš paraštės“ klarnetui, altui ir fortepijonui (2005), Justės Janulytės „Pakalbėkime apie šešėlius“ klarnetui, smuikui ir fortepijoui (2004) bei keturių austrų kompozitorių kūrinius.

 

MILC inf.





 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).