Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Vilniuje - Vladimiro Tarasovo ir Frido Manno „Tvanas“
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-08-17

Vilniuje - Vladimiro Tarasovo ir Frido Manno „Tvanas“



Vladimiras Tarasovas

Rugpjūčio 21 d. Šiuolaikinio meno centre Vilniuje muzikantas Vladimiras Tarasovas ir rašytojas Frido Mannas pristato bendrą kūrinį - audiovizualinį muzikinį projektą „Tvanas“.

 

Kūrinį sudaro prologas ir trys epizodai. Pagrindiniai veikėjai - bibliniai Senojo Testamento personažai. Biblinis pasakojimas apie Didįjį Tvaną yra paraboliškai kaitaliojamas su dramatiškais ir ypač sukrečiančiais epizodais iš XX a. istorijos.

 

Muzikos ir idėjos autorius - Vladimiras Tarasovas, tekstų autorius - Frido Mannas. Projekte dalyvauja žymūs Lietuvos ir užsienio atlikėjai: Lauren Newton (vokalas), Andreas Schreiber (smuikas), Kerry Shawn Keys (skaitovas), Vytis Nivinskas (kontrabosas), Eugenijus Kanevičius (kontrabosas), Vladimiras Tarasovas (perkusija), Pavelas Giunteris (perkusija), Arkadijus Gotesmanas (perkusija), Rytis Kamičaitis (tabla), choro „Brevis“ vokalinė grupė (meno vadovas Gintautas Venislovas), rusų ortodoksų bažnyčios choras „Iverskaja sveča“ (vadovė Margarita Mašina).

 

Rugpjūčio 20 d. 20 val. Šiuolaikinio meno centre vyks generalinė repeticija, kurią už simbolinį mokestį galės stebėti senjorai, studentai ir moksleiviai, o rugpjūčio 21 d. 20 val. toje pačioje erdvėje įvyks pasaulinė kūrinio premjera. Audiovizualinis projektas „Tvanas“ yra programos Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009 dalis.

 

Oficiali projekto svetainė: http://www.tvanas.eu/

 

Bilietus platina: bilietai.lt

 

 

Parengta pagal Eltos inf.

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).