Sekite naujienas:
English
LATGA-A | IAMIC 
 
   
  Titulinis > Naujienos > Lietuvių muzikos leidiniai – Vilniaus knygų mugėje
 
 
Klasikinė / Šiuolaikinė
Džiazas
Folk / World / Country
Pop / Rock / Urban
Elektroninė
Senoji estrada

Mūsų adresas

NAUJIENOS

2009-02-09

Lietuvių muzikos leidiniai – Vilniaus knygų mugėje [Klasikinė / Šiuolaikinė]


Vasario 12–15 dienomis Vilniaus knygų mugėje bendrame stende (stendo Nr. 5.A10) savo leidinius pristatys klasiką, džiazą bei folklorą leidžiančios muzikos leidyklos „Semplice“, „Sutaras“ bei Muzikos informacijos ir leidybos centras. Stende bus galima susipažinti su naujausiais garso įrašais bei natų leidiniais.

 

Muzikos informacijos ir leidybos centras be populiariausių natų leidinių pristatys ir  naujausią savo produkciją: antologiją violončelei solo „Monologues“ (red.-sud. Rimantas Armonas), rinktinę vargonams solo „Ėjimas į tylą“ (red.-sud. Jūratė Landsbergytė), kamerinius Justino Bašinsko kūrinius ir daugelį kitų įvairių žanrų kūrinių.

 

Stende bus ir naujausių lietuvių muzikos garso įrašų: serijos „Lietuvių klasika“ ženklu pažymėti Jono Nabažo ir Jeronimo Kačinsko autoriniai kompaktiniai diskai, netrukus pasirodysianti Juliaus Juzeliūno kamerinė opera „Žaidimas“, Vytauto Barkausko autorinis CD „Sun“, išleistas bendradarbiaujant su „Avie Records“ įrašų kompanija.

 

 

MILC inf.

 

© Muzikos informacijos ir leidybos centras, A. Mickevičiaus 29, 08117 Vilnius, tel: (8 5) 272 69 86. Siųskite klausimus / komentarus adresu info@mic.lt
Visos tekstų, nuotraukų, logotipų, muzikos, iliustracijų teisės yra saugomos įstatymų. Medžiagą galima naudoti autorių ir atlikėjų reklamos tikslais, tačiau būtina minėti autorių ir šaltinį, jei jie yra žinomi. Jei tokių nuorodų nėra, šaltinis yra Muzikos informacijos ir leidybos centras (MILC).